4º, CURSO DE UÑAS, 12.06.2024

 

4º, CURSO DE UÑAS, 12.06.2024

Hoy, 12.06.2024, se realizó el cuarto curso de uñas, que tiene un propósito: proporcionar inserción laboral para 10 mujeres migrantes y también permitirles buscan empleo.

Se centrará en la formación en estética, con clases semanales de 8 horas repartidas en diferentes técnicas de manicura. Será impartido por un profesional de CENTRO DE ESTÉTICA LISART durante el mes de mayo. Además, incluirá prácticas en dicho centro.

A INTEGRA, proyecto cofinanciado de por la Consejería de Familia, Juventud y Asuntos Sociales de la Comunidad de Madrid, con cargo al 0,7% IRPF.

 

Astăzi, 12.06.2024, a avut loc al patrulea curs de manichiură, care are drept scop să ofere inserție profesională pentru 10 femei migrante și, de asemenea, să le permită să caute locuri de muncă.

Cursul se va concentra pe formarea în estetică, cu lecții săptămânale de 8 ore, care vor acoperi diferite tehnici de manichiură. Va fi susținut de un profesionist de la CENTRUL DE ESTETICĂ LISART pe parcursul lunii mai. În plus, va include practică la acest centru.

A INTEGRA, un proiect cofinanțat de Consiliul pentru Familie, Tineret și Afaceri Sociale al Comunității Madridului, din fondurile obținute din impozitul pe venit de 0,7%.