Am primi vizita unei delegații a Ministerului Muncii si Solidarității Sociale condusă de Doamna Ministru Simona Bucura-Oprescu.

 

 

Astăzi, 10.05.2024, am avut onoarea de a primi vizita unei delegatii a Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale condusă de Doamna Ministru Simona Bucura-Oprescu. A fost însoțită și de doamna Raluca Maria Mihăilă, însărcinat cu afaceri în Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España , de domnul Tiberiu Trifan, Consulul general al României în Madrid și doamnele Cristina Florea și Anca Pricop atașați pe probleme de muncă în cadrul Ambasadei României.
Doamna Ica Tomi, președinta asociației Salva, a prezentat activitățile asociației și a pus în discuție teme de interes pentru comunitatea românească. Doamna Ministru cu toată deschiderea si-a oferit sprijinul asociației noastre.

 

Hoy,10.05.2024, hemos tenido el honor de recibir la visita de una delegación del Ministerio de Trabajo y Solidaridad Social encabezada por la Ministra Simona Bucura-Oprescu. La acompañaban la Sra. Raluca Maria Mihăilă, Encargada de Negocios de la Embajada de Rumanía en España , el Sr. Tiberiu Trifan, Cónsul General de Rumanía en Madrid y las Sras. Cristina Florea y Anca Pricop, Agregadas de Trabajo de la Embajada de Rumanía.
La Sra. Ica Tomi, presidenta de la Asociación Salva, presentó las actividades de la asociación y trató temas de interés para la comunidad rumana. La Ministra ofreció abiertamente su apoyo a nuestra asociación.