Bazarul Diplomatic, Asociația SALVA

 

La invitația Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España, la Bazarul Diplomatic, Asociația SALVA a fost reprezentă astăzi de către Ica Tomi , președintele asociației și de Ciprian Daniel A Munteanu .
Bazarul Diplomatic presupune o multitudine de acțiuni filantropice organizate și patronate de Majestatea sa Regina Sofia a Spaniei. Am avut parte de o experiență unică, prin multiculturalismul reprezentat de țări de pe toate continentele.
La standul României, Regina Sofia a fost întâmpinată de ambasadorul României în Regatul Spaniei, Excelența sa George Bologan, și de reprezentanți ai comunității românești din Madrid, cu specifica noastră ospitalitate, voie bună, obiecte artizanale și produse gastronomice românești.
Spre încântarea tuturor și în spiritul sărbătorilor ce se apropie, din partea asociației noastre, am oferit cadou Majestății Sale, un coș cu ouă încondeiate.
Eveniment de excepție! 🇪🇸🇷🇴
 
 
A invitación de la Embajada de Rumanía en España, en el Bazar Diplomático, la Asociación SALVA ha estado representada hoy por Ica Tomi, presidenta de la asociación, y Ciprian Daniel A Munteanu.
El Bazar Diplomático supone una multitud de acciones filantrópicas organizadas y patrocinadas por Su Majestad la Reina Doña Sofía de España. Vivimos una experiencia única, a través de la multiculturalidad representada por países de todos los continentes.
En el stand de Rumanía, la Reina Sofía fue recibida por el Embajador de Rumanía ante el Reino de España, Su Excelencia George Bologan, y representantes de la comunidad rumana en Madrid, con nuestra hospitalidad específica, buen humor, artesanía y productos gastronómicos rumanos.
Para deleite de todos y en el espíritu de las fiestas que se acercan, en nombre de nuestra asociación, obsequiamos a Su Majestad con una cesta de huevos pintados.
¡Un acontecimiento excepcional! 🇪🇸🇷🇴