Cununa grâului.

Trei luni am tot pregătit spectacolul Cununa grâului. Trei luni de iluzii, speranțe și bucuria întâlnirii cu Măria Sa, publicul.
Peste 550 de persoane s-au bucurat de spectaculoasa punere în scenă a acestui obicei strămoșesc, Cununa Grâului. Le mulțumim celor care au venit de la sute de kilometri pentru a fi alături de noi, din Malaga, Taragona, Ronda de Albacete, Tarancon etc.
Cununa Grâului, un spectacol excepțional, organizat de Asociația Salva, în colaborare cu ICR Madrid și sponsorizat de Primăria Salva, REMOFRONT, Restaurantul ACASA Alcala, Sibiu Original, având partenerii media->Radio Românul și Lira TV.
Gazde: Anamaria Pop și Macedon Botârlă;
Secerătoare: Tudorica Brumă, Mariana Sandor, Svetlana Rus, Valentina Tale, Raluca Oaga, Violeta Olteanu, Stela Tofilat, Silvia Sagau;
Dobaș: Sergiu Rus;
Feciori: Ionel Oteanu, Flaviu Bolbos si Andrei Pop;
Povestitor: Ica Tomi;
Scenariul si regia: Vasile Tomi;
Sunet: Flavia Tomi;
Imagine: Felix Damian, Ciprian Munteanu, Emil Tandea și Octavia Tandea;
Voluntari ce au asigurat transportul și ordinea: Camelia Dunaev, Maria Cozlean, Laura Ciubotaru, Claudiu Covaciu, Elena Botarla și toate mămicile mugurașilor.
Este dovada vie că noi, cei plecați de acasă, păstrăm în suflet esența noastră românească, că încercăm să transmitem copiilor noștri, dar și prietenilor noștri străini, puțin din ceea ce am trait într-un fel sau altul.
Mii de mulțumiri interpreților care au venit din România pentru o lecție de folclor autentic: domnului Alexandru Pugna, doamnei Cornelia Ardelean, tinerei interprete Amalia Tuturuga și, nu în ultimul rând, prietenei noastre Marioara Sigheartau.
Menuț Maximinian, cu un farmec deosebit, și Ruxandra Vlad au prezentat partea a doua a Cununii Grâului.
Îi mulțumim Excelenței sale, domnul Ambasador George Bologan pentru prezentă și doamnei director al ICR Madrid, Maria Pop pentru tot sprijinul acordat.