Mugurașii Salvei, la Feria Asociațiilor din Coslada

 

Profesor și elevi pe aceeași scena astăzi în Coslada, la Feria Asociațiilor, în care au participat ansamblul folcloric Mugurașii Salvei și ansamblul folcloric Plaiuri Romanești.
Mugurașii Salvei, sub îndrumarea coregrafica a lui Ionel Olteanu, au făcut o impresie deosebit de frumoasa publicului numeros. E un ansamblu complet cu dansuri și interpreți: Anisia Hurciuc, Maria Sandor, Alexandra Rus, Diana Sagau și Ana Ciubotaru. Pentru ca sunt cei care duc tradițiile românești mai departe pe teritoriul iberic și o fac atât de frumos o sa ii menționăm și pe dansatori: ANA, SOFIA, MARIA, NICOLAS, DIANA, MARIA, LUCA, MARIA, ANISIA, ALEXANDRU, ALEXIA, MARIA, EDU, ENRIQUE, THALIDA, ALBERT, LYAN, SARA, REBECA, BOGDANA, ALEXANDRA, IRINA ȘI VASILICA. Ii mai avem și pe David, Darius, Sofia și Maria care astăzi nu au putut fi prezenți.
Va mulțumim copii frumoși!
In încheierea momentului artistic au dansat ansamblul Plaiuri Românești, profesioniști și minunați, fiind un adevărat exemplu pentru cei mai mici.
Restaurantul Acasă condus de Ruxandra Focsa ne-a oferit un prânz delicios.
Școala de sâmbătă în asociația Salva, este un proiect realizat cu sprijinul Departamentului pentru Romanii de Pretutindeni