Radio România Antena Satelor

«Mai întâi vom poposi astăzi la Madrid și stăm de vorbă cu președinta Asociației Salva. Ne povestește despre viața actuală a românilor din #Spania, mai cu seamă că desfășoară și activități sociale, se întâlnește cu mulți ai noștri care ajung în situații grave și au nevoie disperată de o mână de ajutor. Apoi, pentru că invitata mea desfășoară în cadrul asociației cu mult drag proiecte pentru copii, ne spune și nouă cum s-au simțit micile vedete în cadrul unui spectacol la care cei mici au participat îmbrăcați în costume populare, primind puternice aplauze din partea unui public foarte numeros.
La rubrica „Glasul Dorului” este împreună cu noi o româncă din Londra. Locuiește acolo de foarte mulți ani. Ne povestește despre viața de pensionar pe care o duce în marea metropolă britanică și ne împărtășește detalii despre diferite evenimente din familia sa.
Și, pentru ca se apropie Sfânta Maria, realizatoarea emisiunii le urează din suflet tuturor sărbătoriților „La mulți ani!”, cu multă sănătate, realizări și bucurii, așa că în playlist-ul emisiunii veți regăsi multe melodii frumoase. Plus știri despre și pentru românii de pretutindeni, ca să rămânem corect informați.

⭕ Audiție plăcută în această duminică, de la ora 17.00, pe frecvențele »

#RadioRomânia #AntenaSatelor #DepartedeAcasă #SimonaPopescu

Link emisiune Radio Romania Antena Satelor: https://www.facebook.com/RadioAntenaSatelor/videos/6655290517855882/