Sâmbătă 1 iunie 2024 i-am sărbătorit pe cei mai micuți in cadrul SCOLII DE SAMBATA IN ASOCIATIA SALVA, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.
Alexandra și Briana, membre a Ligii Studenților din Madrid, le-au citit copiilor o poveste. Va mai așteptăm!
Am avut invitați grupul de copii „DO, RE, MI Madrid” condus de Elena Ninerica, care ne-au bucurat sufletele cu cântecele cantate la chitara. Va mulțumim pentru prezenta!
Un invitat special a fost Lukas Udrea, un tânăr foarte talentat, care interpretează cântece in romana, spaniola si engleza. A participat la diferite concursuri in Spania si România unde a făcut o impresie foarte buna. Mulțumim Lukas si te așteptăm cu drag mereu!
Mugurașii Salvei, ansamblul folcloric condus de Ionel Olteanu, au încins o hora așa cum doar ei știu, si i-au invitat si învățat cum sa joace pe toți copiii prezenți.Sunt niște copii minunați, talentați si foarte iubiți de noi toți.
Pe ritmurile moldovenești ale cântecelor Anei Ciubotaru, am jucat cu mic cu mare. Pentru ca a fost si ziua ei i-am cantat din tot sufletul un călduros la multi ani.
Am mai avut o interpreta pe Bogdana Rus, care a vrut neapărat sa dedice un cântec tuturor sărbătoriților, copiilor si celor patru care au împlinit ani: Ana Ciubotaru, Ica Tomi, Elena Ninerica si Elena Ghigea. La multi ani tuturor!
Ne-am jucat, am dansat, am legat prietenii si am mâncat cu toții la o masa lunga si plina de toate.
Imagine si sunet: Flavia Tomi si Ciprian Munteanu.
Organizare: Laura Ciubotaru, Elena Botarla si Camelia Dunaev.