Școala de sâmbătă în Asociația Salva, 25.05.2024

 
Așa cum deja știți, programul de sâmbătă începe cu repetițiile mugurașilor la dansuri sub îndrumarea atenta a lui Ionel Olteanu.
Programul a continuat cu ora de română, în care Laura Ciubotaru ii învață să scrie, sa citească și sa pronunțe corect în limba română. Sunt convinsă că acești copilași peste ani ii vor fi recunoscători, pentru ca în afara de spaniola, engleza și alte limbi pe care le învață la școală, vor ști și limba română. Așa se vor putea înțelege cu bunicii, verișorii și prietenii din România fără ca părinții sa fie translatori.
Camelia ii învață pe copii diferite jocuri și cred ca și de aceea cei mici o iubesc așa de mult.
Maria, voluntara noastră de ani de zile, creste odată cu cei mici, ii iubește necondiționat și ii răsfață pe măsură.
Mămicile în fiecare sâmbătă spun prezent. Știm că e un efort, dar merita pentru rezultatele copiilor. Fac pe rând sau deodată tot felul de bunătăți, astfel că aproape fiecare sâmbătă e un festin culinar.
Dacă va place ce vedeți, haideți și voi cu cei mici, pentru ca nu o să vă pară rău.
Am fost foarte fericită când Alexandra care are trei anișori și de la toamna va merge grădi ne-a ales pe noi ca școală 😄😄😄
Părinții ei discutau despre alegerea unei scoli pentru ea. Ea a intervenit în discuție și a spus ca ea alege Școala de la asociație. Si noi va alegem pe voi și va iubim din tot sufletul.

Proiect realizat cu sprijinul Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.