ȘCOALA DE SÂMBĂTĂ ÎN ASOCIAȚIA SALVA

🇷🇴 Va prezentam proiectul “ȘCOALA DE SÂMBĂTĂ ÎN ASOCIAŢIA SALVA” care este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni și are ca obiectiv principal dobândirea de competențe minime de limba, cultura și folclor și tradiții românești pentru copii romani din reginea Madrid dar și pentru alți copii de alta naționalitate (copii spanioli cu origini romanești) ce doresc sa vorbească, sa scrie și sa citească românește.
Conform cererii de finanțare aprobată prin procesul verbal DRP/1618/09.03.2023 al Comisiei de evaluare a proiectelor, programelor sau acțiunilor privind sprijinirea activității românilor de pretutindeni, proiectul se va desfășura în Madrid la sediul Asociație Salva, din strada Los Andaluces, nr. 20, local 4, Madrid 28038, în fiecare sâmbătă.
Pentru ansamblu folcloric Mugurașii Salvei mai avem locuri doar pentru copii intre 9 și 12 ani. Pentru ORA DE ROMANA CU LAURA, activități, jocuri etc se pot înscrie copii intre 6 și 14 ani .
Acest proiect îl desfășurăm deja de doi ani, doar ca în acest an este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni
Vă așteptăm cu drag!

 

 

Logo DRP