🇪🇺 Ziua Europei / DIA DE EUROPA 🇪🇺

La invitația 🇷🇴 Ambasadei României în Regatul Spaniei, asociația Salva din Madrid, a participat prin intermediul ansamblului folcloric Mugurașii Salvei, la Ziua Europei din 🇪🇺 Parque Europa , 🇪🇸 Torrejon de Ardoz.
Alături de micuții nostrii au mai participat asociația Provitalex și Plaiurile Românești. Intre toți au reprezentat România cu mult succes. Felicitări!
Seara s-a încheiat cu o cina binemeritata oferita micuților noștri dansatori la restaurantul Acasă din Alcala de Henares. Ii mulțumim Ruxandrei Focsa pentru seara minunata!
Felicitări Mugurașilor Salvei, care au dansat ca adevărați profesioniști, părinților pentru susținere și instructorului Ionel Olteanu pentru activitatea depusa!
Activitate inclusa în proiectul Școala de sâmbătă din asociația Salva, cofinanțat de Departamentul Romanilor de Pretutindeni.

 

 

Por invitación 🇷🇴 de la Embajada de Rumanía en el Reino de España, la Asociación Salva de Madrid, a través del conjunto folclórico Mugurașii Salvei, participó en el Día de Europa en 🇪🇺 Parque Europa , 🇪🇸 Torrejón de Ardoz.
Junto a nuestros pequeños, también participaron la asociación Provitalex y Plaiurile Românești. Entre todos representaron a Rumanía con gran éxito. ¡Enhorabuena!
La velada terminó con una merecida cena ofrecida a nuestros pequeños bailarines en el restaurante Acasă de Alcalá de Henares. ¡Gracias a Ruxandra Focsa por una velada maravillosa!
¡Enhorabuena a los Salva Mugurașs, que bailaron como verdaderos profesionales, a los padres por su apoyo y al instructor Ionel Olteanu por su trabajo!
Actividad incluida en el proyecto Escuela de los Sábados de la Asociación Salva, cofinanciada por el Departamento de Rumanos en el Extranjero.

 

Logo DRP