Mugurasii Salvei, Ludoteca copiilor

😊 S-a terminat vacanta mare, și cu mic cu mare ne reluam activitățile obișnuite. Astăzi 10 septembrie, am început în forță repetițiile la dansuri. Mugurașii Salvei plini de energia acumulata în vacanta au executat perfect mișcările propuse de instructorul Ionel Olteanu. În timp ce micuții dansau, mămicile sub îndrumarea Cameliei Dunaev pregătesc un spectacol de teatru de păpuși.
Manuela Pușcașu ii pregătește pe micuții soliști de muzica populara, care cu siguranță în viitor vor fi artiști de renume. Ne-am jucat, apoi am sărbătorit Mariile si pe Camelia. A fost o zi minunata, intensa și plina de bucurii și surprize. În fiecare sâmbătă de la 11:00 la 12:00 avem repetiții cu ansamblul folcloric Mugurașii Salvei, iar de la 12:00 la 14:00 pot participa toți copiii și părinții care doresc, pentru ca avem activități frumoase: ne jucam, citim, pictam, învățăm sa facem fel de fel de lucruri, proiectam povesti și filme în limba română etc.
😊 Se acabaron las largas vacaciones, y poco a poco retomamos nuestras actividades habituales. Hoy, 10 de septiembre, comenzamos los ensayos para los bailes. Mugurașii Salvei, llena de energía acumulada durante las vacaciones, ejecutó a la perfección los movimientos propuestos por el instructor Ionel Olteanu. Mientras los pequeños bailaban, las madres, bajo la dirección de Camelia Dunaev, preparan un espectáculo de titeres. Manuela Puscasu prepara a los pequeños solistas de música folklórica, que seguramente serán artistas de renombre en el futuro.
Jugamos, luego celebramos a Mariile y Camelia. Fue un día maravilloso, intenso y lleno de alegrías y sorpresas. Todos los sábados de 11:00 a 12:00 tenemos ensayos con el conjunto folclórico Mugurașii Salvei, y de 12:00 a 14:00 pueden participar todos los niños y padres que lo deseen, porque tenemos lindas actividades: jugamos, leemos, pintamos, aprendemos a hacer todo tipo de cosas, proyectamos cuentos y películas en rumano, etc.

Deja una respuesta