«Poveste de iarna»

👏😍 Sâmbăta, 10 decembrie 2022, in cadrul spectacolului «Poveste de Iarna» organizat de Asociația Salva, a avut loc prima reprezentație a teatrului de păpuși Pinocchio, cu piesa «Fata babei și fata moșului», regia Camelia Dunaev. Actori: Octavia, Svetlana, Valeria, Stela, Constanta, Mariana și Maria. Multe felicitări și la cât mai multe reprezentații! Publicul extrem de números a primit aceasta prima reprezentație cu ropote de aplauze. Bravo fetelor!

 

Povestea de iarnă a continuat (10 decembrie) cu Mugurașii Salvei, instructor de dans Ionel Olteanu, care au ajunat, colindat, jucat capra și steaua, obiceiuri străvechi prezentate minunat de micuții noștri artiști. Regia a fost semnata de Vasile Tomi. Deasemenea, ne-au bucurat cu doua colinde, grupul Basarabenilor din Madrid.

 

Povestea de iarnă s-a încheiat cu împărțirea darurilor. Mosul a fost extrem de géneros cu cei peste 120 de copii prezenți. În afara de contribuția asociației la aceste daruri, au mai contribuiți și elfii Maria, Bogdan, Ica, Mărioara, Teodora, Bruno și Violeta, cărora le mulțumim din suflet pentru bucuria creata atâtor copilași. A fost atât de multă lume încât a fost imposibil ca fiecare părinte sa facă poze la copiii lor, de aceea noi vom publica în mai multe postări toate fotografiile.

 

Deja una respuesta