Sesiune informativă a cetățenilor UE rezidenți în Spania. / Jornada informativa de los ciudadanos de la UE, residentes en España.

Vineri, 19 aprilie 2024, la ora 17:00, a avut loc o sesiune informativă cu scopul de a informa cetățenii Uniunii Europene rezidenți în Spania despre alegerile europene și cum să-și exercite dreptul de vot. Ședința a fost moderată de Ciprian Munteanu și președinta Ica Tomi. În timpul evenimentului s-au discutat subiecte precum importanța participării în viața politică locală, integrarea în comunitate și necesitatea votării în țara de rezidență pentru a asigura o reprezentare adecvată în alegeri. De asemenea, s-a accentuat relevanța democrației, transparenței și participării cetățenești în procesul electoral.

Dorim să le mulțumim invitaților noștri:

Irina Vasiliu, analist politic al reprezentanței Comisiei Europene în Spania.

Tatiana Jiménez Liébana, deputată în Adunarea Madridului.

Gustavo Alain Eustache Soteldo, deputat în Adunarea Madridului.

Și în special față de publicul nostru minunat și curios.

 

 

El viernes 19 de abril de 2024, a las 17:00 horas, tuvo lugar una jornada informativa cuyo objetivo era informar a los ciudadanos de la Unión Europea residentes en España sobre las elecciones europeas y cómo ejercer su derecho al voto. La sesión fue moderada por Ciprian Munteanu y la presidenta Ica Tomi. Durante el evento se abordaron temas como la importancia de la participación en la vida política local, la integración en la comunidad y la necesidad de votar en el país de residencia para garantizar una representación adecuada en las elecciones. Además, se hizo hincapié en la relevancia de la democracia, la transparencia y la participación ciudadana en el proceso electoralQueremos expresar nuestro agradecimiento a nuestros distinguidos invitados:

Irina Vasiliu, analista político de la representación de la Comisión Europea en España.

Tatiana Jiménez Liébana, diputada de la Asamblea de Madrid.

Gustavo Alain Eustache Soteldo, diputado de la Asamblea de Madrid.

Y especialmente a nuestro estimado y curioso público.