Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Gala Premiilor “ROMÂNI DE SUCCES”

3 03+01:00 diciembre 03+01:00 2022 - 15:00 - 17:00

Gratuito

Dragi prieteni, avem deosebita plăcere, de a vă invita pe data de 3 decembrie 2022, începând cu orele 16:00, la prima ediție a galei “ROMÂNI DE SUCCES”, care va fi găzduită la sediul asociației noastre. Accesul este 100% gratuit, putând participa toti cei interesați!

Acest eveniment are ca obiectiv principal menținerea și păstrarea identității naționale și a valorilor culturale românești, pentru comunitatea românească din Spania. Pentru aceasta vom premia 14 oameni deosebiți, români de succes cu rezultate profesionale si umane remarcabile, persoane care s-au făcut cunoscute in afara granițelor natale, care ne fac sa ne mândrim ca suntem romani, care ne fac cinste si ne îmbunătățesc imaginea ca si popor oriunde am calatori. In același timp, pe langa decernarea premiilor, vom marca și Ziua Națională a României.

Premiile vor fi decernate pentru mai multe categorii, precum artă, pictură, mass media, folclor și tradiții românești, sprijin pentru comunitatea românească, mediu asociativ, scriitori, traducători, antreprenori, sportivi, tineri de succes, comunitatea spirituală, precum și promovarea României in Spania.

Va așteptăm cu mare drag sa ii descoperim si sa le mulțumim acestor romani minunați, pentru ceea ce sunt si pentru ca ne reprezintă ca si popor in afara granițelor României. Gala se va încheia cu un superb recital al tinerei soprane Ramina Scrob.

Prezinta: Ionela si Flaviu Bolbos

Proiect finanțat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

 

Detalles

Fecha:
3 03+01:00 diciembre 03+01:00 2022
Hora:
15:00 - 17:00
Precio:
Gratuito

Organizador

Asociación Hispano Rumana Salva
Correo electrónico
salva@asociacionsalva.org
Ver la web Organizador

Deja una respuesta